+36 20 218 4855

 

info@urbanpets.hu

 

BLOG

TIPPEK, TAPASZTALATOK ÉS ÉRDEKES TÖRTÉNETEK A SZENVEDÉLYES KUTYÁSOKNAK

Arra gondoltunk, hogy szívesen megosztanánk veletek néhány, főleg a nagyvárosi kutyás létből fakadó tapasztalatot,  érdekességet.

Itt olvashatsz majd arról, amivel városi kutyásként szembesülünk mi is, vagy akár te is.

 

BLOG

TIPPEK, TAPASZTALATOK ÉS ÉRDEKES TÖRTÉNETEK A SZENVEDÉLYES KUTYÁSOKNAK

Arra gondoltunk, hogy szívesen megosztanánk veletek néhány, főleg a nagyvárosi kutyás létből fakadó tapasztalatot,  érdekességet.

Itt olvashatsz arról, amivel városi kutyásként szembesülünk mi is, vagy akár te is.

MIT ÁRUL EL KUTYUSODRÓL, AHOGYAN ALSZIK? 

 

Te hányszor mosolyogtál már azon, hogy milyen vicces pózban szunyál a kutyusod? Összegömbölyödve, hátán fekve kinyújtózva, miközben a lábai szanaszét állnak, vagy éppen a hasán fekszik, mintha egy elhagyott csomag lenne?

Azon gondolkodtál már, hogy mit jelenthetnek ezek a pozíciók és éppen mélyen alszik benne kedvenced vagy csak szundikál? Mi eljátszadoztunk a gondolattal, úgyhogy mutatunk is 5 példát ebben a bejegyzésben.

 

SZINTE MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL KUTYUSOD ALVÁSÁRÓL

Mivel az alvás a kutyák életének egy igen fontos része, ezért szeretnénk néhány titkot elétek tárni a kutyusok alvásáról.

A kutyák tulajdonképpen alvással töltik életük majdnem felét. Érdekes tény, nemde?

Akárcsak az embereknél, az alvás mennyisége és minősége a kutyák életében is jelentős szerepet tölt be az egészség megőrzésben, a fejlődésben és a jó közérzet fenntartásában. 

 

 

 

HONNAN TUDOM, HOGY KUTYUSOM TÚLSÚLYOS-E? 

 

Ha ránk felugrik néhány kiló, akkor azt rögtön érzékeljük is, amikor például kedvenc farmerünk nem jön ránk. Sokkal nehezebb viszont megállapítani, hogy kis barátod túlsúlyos-e vagy sem. Mit gondolsz, kutyusod erősebb testalkatú, teltkarcsú, vagy esetleg már-már egy malackára hasonlít? Most adunk neked négy tippet, hogy dönteni tudj ebben a kérdésben, illetve mire ügyelj, hogy ne is kelljen ilyeneken gondolkodnod.

 

TÉLI TÚLÉLŐKALAUZ

Javában tart a tél, és még a tavasz is tartogathat nekünk meglepetéseket.

Az idei tél azonban meglehetősen változékony, ez nemcsak minket viselhet meg, hanem legjobb négylábú barátainkat is. 

Hogyan tehetnénk elviselhetőbbé az évnek ezen hideg, és szürke időszakát? 

Rövid írásunkban összegyűjtöttünk néhány praktikát, amelyekkel talán könnyebbé tehetitek ezt a pár hónapot.

 

 6+1 BENTI UNALOMŰZŐ JÁTÉK KUTYUSODNAK 

Megint eltelt egy hét, de nemhogy a tavasz nem érkezett el, még mindig januárt írunk! Idén ugyan viszonylag sok hó esett, a hóban pedig sokat lehet mókázni, és különlegesen szép képeket lőni kedvencedről vagy épp a közös játékról, de mégis előfordulhat, hogy egyikőtöknek sincs kedve elhagyni a lakást. 

Ha már te is elgondolkodtál azon, hogy milyen játékokkal dobd fel kutyusod hangulatát egy unalmas és hideg téli napon, akkor Neked ajánljuk ezt az írást, amelyben 6+1 tippet mutatunk be a benti időtöltéshez!

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.