+36 20 218 4855

 

info@urbanpets.hu

 

ÜDVÖZLÜNK OLDALUNKON!

ISMERKEDJ MEG VELÜNK!

ÜDVÖZLÜNK OLDALUNKON!

ISMERKEDJ MEG VELÜNK!

Bemutatkozás

Vállalkozásunk célja, hogy a városi kutyák és gazdáik mindennapjait minél színesebbé és boldogabbá tegyük az egyedi és praktikus kiegészítőinkkel. Ennek érdekében nagy munkát fektetünk az új és egyedi cuccok felkutatásába, a vásárlói igények felmérésébe. Fontos számunkra, hogy a kiszemelt termékek minél előbb eljussanak a megrendelőhöz. A vásárlóinknak nem kell tehát időt pazarolniuk az egyedi és hasznos kisállatfelszerelések felkutatására, valamint a szállításra sem kell nálunk heteket várni. Így sokkal több minősági időt tölthetnek a legjobb barátjukkal, újabb és újabb hasznos holmikkal színesítve a közös kalandokat. Távlati céljaink közé tartozik magyar gyártókkal, tervezőkkel való közös munka is, hogy még egyedibb termékekkel bővülhessen webshopunk kínálata. A folyamatosan változó igények kielégítése érdekében, szeretnénk vásárlóinkkal is minél szorosabb kapcsolatot kiépíteni, hogy az együttműködésünk eredményeképpen, valóban a legkiválóbb termékeket kínálhassuk. Elérhetőségeink: +3630/690 6321 info@urbanpets.hu   Üdvözlettel: Az UrbanPets.hu csapata

Bemutatkozás

 

Vállalkozásunk célja, hogy a városi kutyák és gazdáik mindennapjait minél színesebbé és boldogabbá tegyük az egyedi és praktikus kiegészítőinkkel.

Ennek érdekében nagy munkát fektetünk az új és egyedi cuccok felkutatásába, a vásárlói igények felmérésébe. Fontos számunkra, hogy a kiszemelt termékek minél előbb eljussanak a megrendelőhöz.

A vásárlóinknak nem kell tehát időt pazarolniuk az egyedi és hasznos kisállatfelszerelések felkutatására, valamint a szállításra sem kell nálunk heteket várni. Így sokkal több minősági időt tölthetnek a legjobb barátjukkal, újabb és újabb hasznos holmikkal színesítve a közös kalandokat.

Távlati céljaink közé tartozik magyar gyártókkal, tervezőkkel való közös munka is, hogy még egyedibb termékekkel bővülhessen webshopunk kínálata.

A folyamatosan változó igények kielégítése érdekében, szeretnénk vásárlóinkkal is minél szorosabb kapcsolatot kiépíteni, hogy az együttműködésünk eredményeképpen, valóban a legkiválóbb termékeket kínálhassuk.

Elérhetőségeink:

+3630/6906321

info@urbanpets.hu

 

Üdvözlettel:

Az UrbanPets.hu csapata

 

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.