+36 20 218 4855

 

info@urbanpets.hu

 

Az Urbanpets.hu kínálatába bekerültek a QUEBECK gyártmányú, kiváló minőségű táplálékkiegészítők is, mert a városi életmódhoz illeszkedő felszerelések mellett kiemelkedően fontosnak tartjuk a városlakó barátaink egészségét is.
Az Urbanpets.hu kínálatába bekerültek a QUEBECK gyártmányú, kiváló minőségű táplálékkiegészítők is, mert a városi életmódhoz illeszkedő felszerelések mellett, kiemelkedően fontosnak tartjuk a városlakó barátaink egészségét is.

SUMMER-PET NYÁRI ROBORÁLÓ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ KUTYÁK RÉSZÉRE

Ha szeretnéd, hogy jobb legyen kedvenced közérzete a hosszú nyári napokon, akkor próbáljátok ki a Quebec Summer-Pet nyári roboráló táplálékkiegészítőjét.

Q-CONUT BIO KÓKUSZOLAJ

Erősítsd kutyusod immunrendszerét, segíts bőrét és szőrzetét még szebbé tenni, növelni energiaszintjét, fokozni teljesítőképességet és vitalitását, mindezt természetes és egyszerű módon!

JUNIOR-PET TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ KÖLYÖKKUTYÁK RÉSZÉRE

Szeretnéd kutyusodnak már a kezdetektől mindenből a legjobbat nyújtani? A Quebeck Junior-Pet termékével természetes összetevők segítségével biztosíthatod kedvenced egészséges felnőttkutyává válását.

SENIOR-PET TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ IDŐS KUTYÁK RÉSZÉRE

Érdemes kipróbálnod a Quebeck, kifejezetten az idősödő kutyák igényeinek megfelelően gyártott Senior-Pet táplálékkiegészítőt, ha neked is fontos idősödő kutyusod számára a jó közérzet biztosítása, és az esetleges betegségekből történő mielőbbi felépülése.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.